Kontakta Møbelreform / GDPR

GDPR / Personuppgiftspolicy >>

  • Genom att kontakta Møbelreform accepterar du vår personuppgiftshantering och GDPR-policy. 
  • Vi värnar om din/er personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt.
  • Vi säljer aldrig personuppgifter till tredje part utan rättslig grund.
  • Dina personuppgifter lagras av vår kundtjänst för att vi ska kunna hantera dina frågor relaterat till våra produkter och / eller eventuella köp.
  • Vid digital kontakt med oss lagrar vi tillfälligt personnamn och/eller företagsnamn, e-postadress, telefonnummer, eventuell företagsadress, eventuell frågehistorik samt iP-adress.
  • Uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att du ska kunna fullfölja köp eller för att vi ska kunna efterleva en rättslig förpliktelse enligt bokföringslagen.
  • Du har rätt att få tillgång till och utdrag av all information som finns om dig eller ditt företag hos oss. Utdrag levereras i elektronisk form.
  • Du har rätt att begära rättelse eller uppdatering av felaktig / bristfällig information om dig.
  • Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig eller ditt företag raderas hos oss. Undantag till rätten om radering kan utgöras av kvitton och rättslig förpliktelse genom bokföringslagen.
  • Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren och vår GDPR-policy.
  • Ändringar av villkoren för personuppgiftshantering och GDPR publiceras på vår webbplats (www.mobelreform.se). De ändrade villkoren anses accepterade vid besök på webbplatsen.
  • Møbelreform har upprättade rutiner för att behandla och kommunicera känslig information som personuppgifter på ett säkert sätt.
  • Cookies: enligt lag om elektronisk information ska besökare på en webbplats i integritetssyfte få information om att cookies används. Cookien kan följa en användares surfande. 
  • Cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator för att ge tillgång till olika funktioner och service. Det går att ställa webbläsare så att den automatiskt nekar cookies.
  • Mer information kan man hitta på Post- och telestyrelsens hemsida.